Willow Tree logo

Willow Tree

Willow Tree ble lansert i januar 2000. Serien har vokst til å omfatte til følelser som vi mest ønsker å uttrykke. Til våre venner, vår familie, våre lærere, til nær og kjær og og til dem langt borta.

Den opprinnelige inspirasjonen til Willow Tree er like aktuelle i dag. Willow Tree er en intim, personlig serie figurative skulpturer som representerer egenskaper og følelser som hjelper oss til å føle nær andre, helende sår eller estimat relasjoner. Susan Lordi rister hver original skikkelse med dette i bakhodet. Hennes figurer fortsette å utvikle seg når hun oppdager følelser som du betyr noe for oss å formidle, og hun skaper dem med enkle, rene bevegelser. Figurens form for kunst uttrykkes på en vakker måte kjærlighet, nærhet, helwnws, mot og håp - ja, alle følelsene av et liv godt levt.

Navnet Willow Tree ble valgt for å symbolisere hva din uttrykksfulle. Tall dere ofte som søyler i form, akkurat som et tre, ofte iført naturlige gjenstander eller dyr som metaforer for den menneskelige dyder eller kvaliteter - slik rosmarin for minne, en fugl av helende eller blomster for skjønnhet.

Skulpturene du ble kuttet på en måte å fremheve eleganse, enkelhet, ro og ro. Konfigurasjonen viser bare de følelsesmessige uttrykk av gester, en tilt av hodet, plassering av hendene, rotasjon av kroppen. Følelser forlots til betrakteren å skjelne, noe som gjør dem personlige og kraftige. Willow Tree er en serie som både er diskret og snakker til betrakteren på en overbevisende måte. Susan Lordi handsnidar hver original. Ved å bruke familie og venner som modeller forsøker Susan å fange et øyeblikk i tid, eller uttrykke en følelse. Figurene er støpt fra sin opprinnelige utskåret, malt og deretter forsiktig for hånd. Lyse luftige farger, utskjæringer og metall aksenter karakteriseres Susan arbeid.

"Jeg prøver å holde tolkningen av Willow Tree åpen. Jeg håper dette gjør det mer personligt og det betyr at betrakteren kan bestemme dens mening."